Vrijstaande Villa Welleveld Duiven

Gelegen op het voormalige landgoed Welleveld, aan de rand van het centrum van Duiven, is een nieuwe villawijk gerealiseerd. Deze wijk kenmerkt zich door een overvloed aan groen, wat prachtig aansluit op de omliggende natuurlijke omgeving.

De langgerekte, smalle kavel heeft een grote invloed gehad op het ontwerp van de vrijstaande villa. Het pand is ambachtelijk gebouwd met duurzame materialen. Bijzonder aan dit project zijn de Wevolt dakpannen van Wienerberger, die geïntegreerde PV zonnecellen bevatten. Meer informatie over deze innovatieve dakpannen en het project is te vinden op de website van Wienerberger.

Bezoek de Wienerberger website voor meer informatie

Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe een villa met een schilddak op esthetisch verantwoorde wijze kan worden uitgerust met duurzame elektriciteitsopwekking.

De woning biedt een ruim aantal kamers. Op de eerste verdieping is een kantoorruimte gerealiseerd, die het toenemende thuiswerken op een aangename manier ondersteunt. De tweede verdieping is ontworpen als een zelfstandige ruimte voor de kinderen.

Het eindresultaat is een bijzonder mooie villa op een unieke locatie.