Over het bureau

Ronald Milder bureau voor bouwkunde en architectuur, vond zijn oorsprong tijdens mijn werkzaamheden bij andere vooraanstaande bureaus. Gedurende deze tijd zag ik de projecten steeds groter worden, maar tegelijkertijd ook onpersoonlijker en afstandelijker. Mijn verlangen om juist voor de eindgebruiker van het bouwwerk een persoonlijk ontwerp te creëren en echt iets te betekenen, groeide gestaag.

In 2006 is dan ook de definitieve stap gezet om mijn eigen bureau te starten, met als voornaamste doelstelling om kleinschalig en persoonlijk te blijven. Ondanks de groei van de orderportefeuille en de omvang van de projecten, is het gelukt deze kernwaarden te behouden.

Indien nodig schakelen we vakkundige en bekwame adviseurs in, die ons bijstaan bij alle facetten van de voorbereiding om tot een maximaal eindresultaat voor onze opdrachtgevers te komen. Dit geldt zowel voor kleinschalige verbouwingsprojecten als voor grootschalige nieuwbouwprojecten.

Sinds 2006 werk ik met passie en toewijding aan elk bouwproject dat aan mij wordt toevertrouwd. Wat ooit bescheiden begon, is uitgegroeid tot een krachtig en bevlogen bureau, met inmiddels jarenlange ervaring in het vakgebied.

Over mij

In mijn vrije tijd probeer ik de omgeving een beetje groener te maken en ben daarnaast persoonlijk betrokken bij de herbestemming van de Martinuskerk te Pannerden.