Nieuwbouwplan Uuleveld Pannerden

Grootste nieuwbouwplan van de afgelopen jaren voorziet Pannerden in totaal 66 extra woningen.

In eerste instantie zijn 4 twee onder een kap woningen en 10 rijwoningen gerealiseerd door een standaardbouwer. Nadat door ons in particulier opdrachtgeverschap een twee onder een kap woning is gerealiseerd aan de Nieuwstraat is interesse gewekt bij G/V Uuleveld B.V., eigenaar van het gehele nieuwbouwplan. Uiteindelijk heeft dit op basis van vertrouwen mogen leiden tot een zeer prettige samenwerking waardoor wij uiteindelijk alle resterende 52 woningen hebben mogen ontwerpen inclusief technische uitwerking, prijsvorming en bouwbegeleiding.

Het bestemmingsplan was oorspronkelijk opgedeeld in twee fasen. Inmiddels is ook de 2e fase van 32 woningen in het binnengebied stapsgewijs in uitvoering. 

Ondertussen op het Uuleveld ...

Zijn de twee onder een kap woningen van de 2e serie inmiddels opgeleverd, worden de 3e serie door bouwbedrijf Luiking Didam verder afgebouwd en is de 4e serie inmiddels in de verkoop waar veel belangstelling voor is. Het plan vordert gestaag en worden de woningen op een ambachtelijke wijze verder gerealiseerd. Maar eerst .. pannen erop en genieten van de bouwvakvakantie!