Nieuwbouw landhuis Didam Gld

Op een mooie locatie gelegen in het buitengebied van Didam is middels een rood voor rood regeling de mogelijkheid ontstaan voor het realiseren van een aantal woningen.

"Wij willen graag levensloop bestendig wonen in een hooiberg met rondom een aantal schuurtjes" was de nadrukkelijke wens van de opdrachtgevers.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd een fraai en royaal opgezet landhuis gelegen in het buitengebied aan de rand van het dorp Didam. Het geheel is met zorg en aandacht ontworpen waarbij in grote mate rekening is gehouden met duurzaamheid en comfort. 

Het landhuis is niet alleen een thuis, maar ook een voorbeeld van modern wonen in een klassiek jasje met een groen hart. Volledig duurzaam en uitgerust met een warmtepompinstallatie met bodemcollector, de ecologische voetafdruk is hierdoor minimaal en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Alle functies voor het gebruik zijn gelegen op de begane grond en van alle gemakken voorzien. Het rechter gebouwdeel is geheel voorzien van een soutterain waar techniek en gastenverblijven zijn ondergebracht.

Een rustige plek om geheel levensloopbestendig te genieten van het prachtige landschap met de perfecte combinatie van comfort, stijl en milieubewustzijn.